info@undercolors.rs

Isporuka i plaćanje

Isporuka

Ponuda i cene na našem sajtu ažurni su na dnevnom nivou. Sve cene su iskazane u dinarima sa uključenim PDV-om. Prodavac zadržava pravo izmene cena, ako nije drugačije navedeno (u slučaju akcija i specijalnih popusta). Cene važe u trenutku kreiranja porudžbine i imaju dejstvo i validnost i za naredni period. Navedene cene važe samo za kupovinu u Internet prodavnici i mogu da se razlikuju od cena u maloprodajnim objektima Prodavca.

Rok isporuke

Nakon Vaše potvrde, porudžbina je sistemski prosleđena službi internet prodaje, dok je kopija prosleđenog dokumenta odnosno narudžbe poslata na Vaš navedeni mail. Nakon toga Vaš paket možete očekivati u narednih 3 radnih dana. Ukoliko je Vaša narudžba dostupna, mi ćemo Vas obavestiti dan pred isporuku. U suprotnom, kako postoji mogućnost da usled velikog interesovanja i potražnje artikla koji se nalazi u Vašoj korpi, željeni artikal ne bude isporučen zbog ograničenog lagera istog, vi ćete biti obavešteni u roku od 24h.

Isporuke se ne vrše nedeljom i državnim praznicima.

Isporuka robe se vrši isključivo na teritoriji Republike Srbije, osim na teritoriji AP Kosovo i Metohija.

Preuzimanje pošiljke

Kurirska služba koja vrši dostavu robe za „Europolo shop“ doo je Post Express. Kuriri pošiljke donose na adresu u periodu od 09h do 19h. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči jedanput  na vrata. Ukoliko ne budete na adresi ( kurir će ostaviti u poštanskom sandučetu  izveštaj o prispeću pošiljke sa svim detaljima ), isporuka se šalje do najbliže filijale Pošta Srbije gde će Vas paket čekati narednih 5 dana a potom biti vraćen nama . Po prijemu pošiljke, kontkatiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.

Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećenja i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu.

Cena isporuke

Za sve porudžbine vrednosti manje od 5.000,00 dinara potrošač ima obavezu da na ime troškova isporuke prilikom preuzimanja pošiljke plati direktno kuriru iznos odredjen zvaničnim cenovnikom kurirske službe Post Express koji iznosi 240 din. + 1% od vrednosti porudžbine za transfer novca. Za sve porudžbine čija je vrednost 5.000,00 dinara ili više, isporuka je besplatna.

Plaćanje

Plaćanje kupljenih proizvoda :

  1. Pouzećem, prilikom preuzimanja

Potrošač prilikom kreiranja porudžbenice pritiskom na taster POTVRDI preuzima obavezu plaćanja naručene robe.

Prodavac:

Europolo shop d.o.o.

Bose Milićević br.10

11000 Beograd

PIB: 108544015

INTIMO KOLEKCIJA ZA ŽENE

Praktično i šareno donje rublje, jednobojno ili šareno: pogledajte našu kolekciju Undercolors of Benetton za pidžame, bokserice, donji veš, čarape.

INTIMO KOLEKCIJA ZA MUŠKARCE

Praktično i šareno donje rublje, jednobojno ili šareno: pogledajte našu kolekciju Undercolors of Benetton za pidžame, bokserice, donji veš, čarape.

INTIMO KOLEKCIJA ZA DEVOJČICE

Od odeće od organskog pamuka za gledanje televizije na kauču do spavaćica. A onda čarape sa maštovitim šarama, papuče, donji veš: istražite kolekciju donjeg veša i pidžama za devojčice

INTIMO KOLEKCIJA ZA DEČAKE

Jednostavan pamučni donji veš i bokserice, modeli sa elastičnim logom i super šareni predlozi sa svetlim printovima: pogledajte kolekciju posvećenu dečacima

Kontakt

1 + 4 =

Kontakt info

Kralja Petra 72,
11000 Beograd

+381 11 262 62 93

info@undercolors.rs

Pratite nas